izvor podataka: crosbi
✓
Komparativna ispitivanja dviju analitičkih metoda određivanja glutena (CROSBI ID 603978)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Grgesina, Dragica
Komparativna ispitivanja dviju analitičkih metoda određivanja glutena // Izvodi od soopštenijata. Ohrid, 1988. str. BE26-BE26
Podaci o odgovornosti
Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Grgesina, Dragica
hrvatski
Komparativna ispitivanja dviju analitičkih metoda određivanja glutena
Glutenska komponenta je značajna pri vrednovanju pšeničnog brašna, a predsavlja u vodi netopivu frakciju ukupnih proteina.
Gluten ; Metode
nije evidentirano
engleski
Comparative testing of two analytical methods for gluten determination
nije evidentirano
Gluten ; Methods
nije evidentirano
Podaci o prilogu
BE26-BE26.
1988.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Izvodi od soopštenijata
Ohrid:
Podaci o skupu
Peti jugoslavenski simpozium po analitička hemija
predavanje
13.07.1988-17.07.1988
Ohrid, Sjeverna Makedonija