Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Komparativna ispitivanja dviju analitičkih metoda određivanja glutena (CROSBI ID 603978)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Grgesina, Dragica Komparativna ispitivanja dviju analitičkih metoda određivanja glutena // Izvodi od soopštenijata. Ohrid, 1988. str. BE26-BE26

Podaci o odgovornosti

Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Grgesina, Dragica

hrvatski

Komparativna ispitivanja dviju analitičkih metoda određivanja glutena

Glutenska komponenta je značajna pri vrednovanju pšeničnog brašna, a predsavlja u vodi netopivu frakciju ukupnih proteina.

Gluten ; Metode

nije evidentirano

engleski

Comparative testing of two analytical methods for gluten determination

nije evidentirano

Gluten ; Methods

nije evidentirano

Podaci o prilogu

BE26-BE26.

1988.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Izvodi od soopštenijata

Ohrid:

Podaci o skupu

Peti jugoslavenski simpozium po analitička hemija

predavanje

13.07.1988-17.07.1988

Ohrid, Sjeverna Makedonija

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija