Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna (CROSBI ID 603977)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Hackenberger, Dubravka ; Sokele, Branka ; Mandić, Milena ; Zorić, Marija
hrvatski
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna
Kompletni uvid u kvalitetu brašna dobiva se probnim pečenjem kruha, što zahtjeva poznavanje moći upijanja vode u brašnu.
Metoda moć upijanja vode ; Brašno
nije evidentirano
engleski
Investigation of the water absorption of flour
nije evidentirano
Water absorption ; Flour
nije evidentirano
Podaci o prilogu
231-231.
1987.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek:
Podaci o skupu
2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
predavanje
20.05.1987-22.05.1987
Osijek, Jugoslavija