Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna (CROSBI ID 603977)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Hackenberger, Dubravka ; Sokele, Branka ; Mandić, Milena ; Zorić, Marija Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje. Osijek, 1987. str. 231-231

Podaci o odgovornosti

Hackenberger, Dubravka ; Sokele, Branka ; Mandić, Milena ; Zorić, Marija

hrvatski

Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna

Kompletni uvid u kvalitetu brašna dobiva se probnim pečenjem kruha, što zahtjeva poznavanje moći upijanja vode u brašnu.

Metoda moć upijanja vode ; Brašno

nije evidentirano

engleski

Investigation of the water absorption of flour

nije evidentirano

Water absorption ; Flour

nije evidentirano

Podaci o prilogu

231-231.

1987.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje

Osijek:

Podaci o skupu

2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje

predavanje

20.05.1987-22.05.1987

Osijek, Jugoslavija

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija