Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice (CROSBI ID 603890)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Herceg, Zoran ; Lelas, Vesna ; Režek Jambrak, Anet ; Vukušić, Tomislava ; Levaj, Branka Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice. 2013

Podaci o odgovornosti

Herceg, Zoran ; Lelas, Vesna ; Režek Jambrak, Anet ; Vukušić, Tomislava ; Levaj, Branka

engleski

Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice

Opisan je utjecaj ultrazvuka na udio antocijana u sokovima jagode.

anthcyanins; strawberry; ultrasound

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2013.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

Conference in Food Quality and Safety&Hygienic Engineering and design 2013

poster

16.09.2013-20.09.2013

Skopje, Sjeverna Makedonija

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija