izvor podataka: crosbi
!
Non-thermal processing of food - effect on the physical properties (CROSBI ID 603889)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa
Lelas, Vesna
Non-thermal processing of food - effect on the physical properties // 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka. 2010. str. 21-21
Podaci o odgovornosti
Lelas, Vesna
engleski
Non-thermal processing of food - effect on the physical properties
Opisane su nove tehnike procesiranja hrane koje su većinom u fazi istraživanja.
high hydrostatic pressure; freezing; whey proteins
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
21-21.
2010.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
Podaci o skupu
39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
pozvano predavanje
24.10.2010-27.10.2010
Opatija, Hrvatska
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove