Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Non-thermal processing of food - effect on the physical properties (CROSBI ID 603889)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Lelas, Vesna Non-thermal processing of food - effect on the physical properties // 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka. 2010. str. 21-21

Podaci o odgovornosti

Lelas, Vesna

engleski

Non-thermal processing of food - effect on the physical properties

Opisane su nove tehnike procesiranja hrane koje su većinom u fazi istraživanja.

high hydrostatic pressure; freezing; whey proteins

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

21-21.

2010.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka

Podaci o skupu

39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka

pozvano predavanje

24.10.2010-27.10.2010

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija