Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 661437

Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice


Rimac Brnčić, Suzana; Badanjak Sabolović, Marija; Lelas, Vesna
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice // 2nd international Conference on Food Digestion
2013, 2013. (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni)


Naslov
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice

Autori
Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Lelas, Vesna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni

Skup
2nd international Conference on Food Digestion

Mjesto i datum
Madrid, Španjolska, 06.03. - 08.03. 2013

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
Ultrasound; phenols; sour cherry Marasca

Sažetak
Istraživana je primjena ultrazvuka različitih frekvencija i vremena tretiranja na udio fenolnih spojeva i njihov antioksidacijski potencijal

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Vesna Lelas, )

Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb