izvor podataka: crosbi
!
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice (CROSBI ID 603880)
Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa | međunarodna recenzija
Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Lelas, Vesna
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice // 2nd international Conference on Food Digestion
Madrid, Španjolska, 06.03.2013-08.03.2013
Podaci o odgovornosti
Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Lelas, Vesna
engleski
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice
Istraživana je primjena ultrazvuka različitih frekvencija i vremena tretiranja na udio fenolnih spojeva i njihov antioksidacijski potencijal
ultrasound; phenols; sour cherry Marasca
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o skupu
2nd international Conference on Food Digestion
poster
06.03.2013-08.03.2013
Madrid, Španjolska