Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 661381

Procesi pripreme hrane


Lelas, Vesna
Procesi pripreme hrane, Zagreb: Goleden marketing - Tehnička knjiga, 2008 (monografija)


Naslov
Procesi pripreme hrane
(Processes of Food Preparation)

Autori
Lelas, Vesna

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, strucna

Izdavač
Goleden marketing - Tehnička knjiga

Grad
Zagreb

Godina
2008

Stranica
183

ISBN
978-953-212-333-3

Ključne riječi
kuhinje; centralna pripremnica hrane; industrijska proizvodnja hrane
(kitchen; central food preparation; industrial food production)

Sažetak
Opisane su promjene koje se dešavaju na sirovinama za vrijeme procesiranja. Osnbove projektiranja kuhinja. Organizacija centralnih pripremnica hrane. Industrijska proizvodnja pojedinih polugotovih i gotovih jela.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Vesna Lelas, )

Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Lelas (autor)

Citiraj ovu publikaciju

Lelas, Vesna
Procesi pripreme hrane, Zagreb: Goleden marketing - Tehnička knjiga, 2008 (monografija)
Lelas, V. (2008) Procesi pripreme hrane. Zagreb, Goleden marketing - Tehnička knjiga.
@book{book, author = {Lelas, V.}, year = {2008}, pages = {183}, keywords = {kitchen, central food preparation, industrial food production}, isbn = {978-953-212-333-3}, title = {processes of Food Preparation}, keyword = {kitchen, central food preparation, industrial food production}, publisher = {Goleden marketing - Tehni\v{c}ka knjiga}, publisherplace = {Zagreb} }