Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Sensory and microbiological changes of pancakes during the storage (CROSBI ID 603825)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Mandić, Milena L ; Primorac, Ljiljana ; Uzelac, Branko ; Sudar, Rezica Sensory and microbiological changes of pancakes during the storage // Progress in Food Fermentation ; Proceeding of the seventh European Confernce on Food Chemistry / de Barber, Benedito C ; Collar, C ; Martinez-Anaya, M.A. et al. (ur.). Valencia: Instituto de Agroquimica y Technologia de Alimentos, 1993. str. 576-581

Podaci o odgovornosti

Mandić, Milena L ; Primorac, Ljiljana ; Uzelac, Branko ; Sudar, Rezica

engleski

Sensory and microbiological changes of pancakes during the storage

The objective of this paper was to find out the shelf-life of pancakes at room temperatures

Sensory assesment; Microbiological changes; Pancakes

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

576-581.

1993.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Progress in Food Fermentation ; Proceeding of the seventh European Confernce on Food Chemistry

de Barber, Benedito C ; Collar, C ; Martinez-Anaya, M.A. ; Morell, J

Valencia: Instituto de Agroquimica y Technologia de Alimentos

84-604-7038-5

Podaci o skupu

Euro Food Chem VII

poster

20.09.1993-22.09.1993

Valencia, Španjolska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija