Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

A study of quality and composition of lipids and flours of winter wheats (CROSBI ID 603824)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Grgesina, Dragica ; Hackenberger, Dubravka ; Mandić, Milena A study of quality and composition of lipids and flours of winter wheats // Proceeding of Euro Food Chem V. Versailles: Elsevier, 1989. str. 292-295

Podaci o odgovornosti

Grgesina, Dragica ; Hackenberger, Dubravka ; Mandić, Milena

engleski

A study of quality and composition of lipids and flours of winter wheats

Numerous studies investigated the content of lipids in wheat flours and their role on flour quality.

Lipids ; Flours ; Winter wheats

CA Broj pristupa 112(5)34660m

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

292-295.

1989.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Proceeding of Euro Food Chem V

Versailles: Elsevier

Podaci o skupu

Euro Food Chem V

poster

27.09.1989-29.09.1989

Versailles, Francuska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija