Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Makroekonomija. Teorija i politika. (CROSBI ID 745543)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Ćorić, Bruno ; Malešević Perović, Lena Makroekonomija. Teorija i politika.. Split: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu, 2013. 425..

Podaci o odgovornosti

Ćorić, Bruno ; Malešević Perović, Lena

hrvatski

Makroekonomija. Teorija i politika.

Ova knjiga je nastala na temelju materijala i iskustva koji su se akumulirali tijekom višegodišnjeg održavanja predavanja na predmetima Makroekonomija 3 i Makroekonomski management za studente četvrte godine studija ekonomije. Razina makroekonomije na koju se udžbenik odnosi mogla bi se najbolje opisati kao srednja, između početne i napredne razine. Shodno tomu, knjiga je namijenjena ponajprije studentima koji već posjeduju osnovnu razinu znanja iz područja makroekonomije. Osim studentima, knjiga može biti korisna i profesionalcima, tj. ekonomistima koji sudjeluju u formuliranju i vođenju ekonomske politike i ekonomistima koji rade u privatnom sektoru, a posao im traži dublje razumijevanje makroekonomskog okruženja i zakonitosti. Knjiga se sastoji od 17 poglavlja koja su grupirana u dva dijela na način da prvi dio knjige pruža objašnjenje temeljnih teorijskih postavka i kao takav čini bazu za drugi dio knjige koji je posvećen pitanjima vođenja ekonomske politike.

makroekonomija; teorije rasta; poslovni ciklusi; ekonomska politika

nije evidentirano

engleski

Macroeconomics. Theory and policy.

nije evidentirano

macroeconomics; growth theories; business cycles; economic policy

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Split: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu

425

2013.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-281-058-5

Povezanost rada

Ekonomija