Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Plan provođenja temeljnih prometnih istraživanja grada Zagreba (CROSBI ID 773129)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Krasić, Davor ; Milojević, Dubravko ; Kos, Goran Plan provođenja temeljnih prometnih istraživanja grada Zagreba // DA. 2013.

Podaci o odgovornosti

Krasić, Davor ; Milojević, Dubravko ; Kos, Goran

hrvatski

Plan provođenja temeljnih prometnih istraživanja grada Zagreba

Projektom je obuhvaćena izrada plana temeljnih prometnih istraživanja koje je potrebno provesti da bi se stvorila kvantificirana osnova za izradu strateških razvojnih dokumenata koji se odnose na razvoj prometa u gradu zagrebu. Planom su predviđena sljedeća istraživanja: • Anketa kućanstava • Anketa na cestovnim presjecima i vanjskim kordonima • Anketa i brojanje prometa u sustavu javnog prijevoza • Brojanje prometa na cestovnoj mreži • Snimanje karakteristika prometnog toka. Za svako od navedenih istraživanja u ovom projektu/studiji su razrađeni sljedeći elementi: određivanje uzorka, oblikovanje anketnog i brojačkog obrasca, način provođenja istraživanja, organizacija istraživanja, procjena potrebnog osoblja i drugih resursa, obrada podataka dobivenih istraživanjem i procjena troškova.

prometno planiranje; istraživanje prometne potražnje; Grad Zagreb

nije evidentirano

engleski

Plan for conducting basic traffic researches in city of Zagreb

nije evidentirano

transport planning; research of transport demand; City of zagreb

nije evidentirano

Podaci o izdanju

DA

2013.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Demografija