Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kvalitetom do uspjeha. Analiza kapaciteta udruga osoba s invaliditetom i udruga koje djeluju u korist osoba s invaliditetom za korištenje EU fondova. (CROSBI ID 773120)

Druge vrste radova | izvještaj

Potočnik, Dunja ; Gvozdanović, Anja Kvalitetom do uspjeha. Analiza kapaciteta udruga osoba s invaliditetom i udruga koje djeluju u korist osoba s invaliditetom za korištenje EU fondova. // Zagreb. 2012.

Podaci o odgovornosti

Potočnik, Dunja ; Gvozdanović, Anja

hrvatski

Kvalitetom do uspjeha. Analiza kapaciteta udruga osoba s invaliditetom i udruga koje djeluju u korist osoba s invaliditetom za korištenje EU fondova.

Skori ulazak Hrvatske u EU za udruge OSI ima dvojake posljedice. S jedne strane otvaraju se mogućnosti za ubrzani razvoj udruge i njihovih područja djelatnosti putem realizacije projekata financiranih od strane Kohezijskih i Strukturnih fondova. S druge strane,  nameće se pitanje stupnja spremnosti i kapacitiranosti udruga za ostvarenje tog pothvata. Ova studija koncentrirala se na potonji aspekt u radu udruga.

udruge; osobe s invaliditetom; kapacitet; EU fondovi

nije evidentirano

engleski

Quality to success. Analysis of the capacity of organizations of persons with disabilities and organizations that work on behalf of persons with disabilities to use EU funds.

nije evidentirano

organizations; persons with disabilities; capacity; EU funds

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb

2012.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Sociologija

Poveznice