Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Phenotypic diversity of genetically closely Leuconostoc spp. isolated from Croatian cheese (CROSBI ID 603367)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Pogačić, Tomislav ; Chuat, Victoria ; Marie-Noelle, Madec ; Samaržija, Dubravka ; Lortal, Sylvie ; Valence, Florence Phenotypic diversity of genetically closely Leuconostoc spp. isolated from Croatian cheese // 19ème édition du Club des Bactéries Lactiques. Bordeaux, 2013

Podaci o odgovornosti

Pogačić, Tomislav ; Chuat, Victoria ; Marie-Noelle, Madec ; Samaržija, Dubravka ; Lortal, Sylvie ; Valence, Florence

engleski

Phenotypic diversity of genetically closely Leuconostoc spp. isolated from Croatian cheese

The aim of this study was to evaluate phenotypic and genetic diversity of autochthonous strains of Leuconostoc spp.

phenotypic; genetic; diversity; Leuconostoc

Istraživanje je provedeno u CIRM-BIA-UMR STLO-INRA (Rennes, Francuska) u 2012. Troškovi istraživanja, putni troškovi i troškovi smještaja, su financirani iz FP7 projekta EMbaRC (www.embarc.eu) u okviru kojeg je dobiven Transnational Access Grant za project CILeuCS (inicijator i voditelj projekta CILeuCS - Tomislav Pogačić, znanstveni novak-postdoktorand). - Transnational Access Grant received funding from the European Community's Seventh Framework Programme (FP7, 2007-2013), Research Infrastructures action, under the grant agreement No. FP7-228310 (EMbaRC project)

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2013.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

19ème édition du Club des Bactéries Lactiques

Bordeaux:

Podaci o skupu

CBL 2013 - 19ème édition du Club des Bactéries Lactiques (19th Club of Lactic Acid Bacteria)

poster

16.10.2013-18.10.2013

Bordeaux, Francuska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija