Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists (CROSBI ID 10945)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije

Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.) Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011

Podaci o odgovornosti

Medić, Helga

engleski

Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Proceedings sadrži radove učesnika 7. međunarodnog Kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, iz područja biotehničkih i srodnih znanosti. Sekcije radova su slijedeće: Food Engineering, Food Quality, Safety and Regulation, Food Chemistry: Natural Antioxidants and Antimicrobials, Food Ingredients and Functional Food, Food & Consumers, Food Health, Clinical Nutrition i Biotechnology and Bioprocess Engineering. CD sadrži indeks autora.

Food Technology; Biotechnology; Nutrition

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

2011.

978-953-99725-4-5

350

objavljeno

Povezanost rada

Biotehnologija, Prehrambena tehnologija