Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kakvoća svježeg sira na našem tržištu (CROSBI ID 333735)

Ocjenski rad | diplomski rad

Mitar, Dubravka Kakvoća svježeg sira na našem tržištu / Banović, Mara (mentor); -- (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Mitar, Dubravka

Banović, Mara

--

hrvatski

Kakvoća svježeg sira na našem tržištu

----

svježi sir; kakvoća

nije evidentirano

engleski

Quality of fresh cheese on our markets

nije evidentirano

fresh cheese; quality

nije evidentirano

Podaci o izdanju

51

02.03.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano