Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Carotenes in processed tomato after thermal treatment (CROSBI ID 602233)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Luterotti, Svjetlana ; Bicanic, Dane ; Marković, Ksenija ; Franko, Mladen ; Madžgalj, Azamela Carotenes in processed tomato after thermal treatment // Book of Abstracts 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis / Pulkrabova, J ; Tomaniova ; M et al. (ur.). Prag: Institute of Chemical Technology, Prague, Czech Republic, 2013. str. 212-212

Podaci o odgovornosti

Luterotti, Svjetlana ; Bicanic, Dane ; Marković, Ksenija ; Franko, Mladen ; Madžgalj, Azamela

engleski

Carotenes in processed tomato after thermal treatment

Ovo istraživanje opisuje promjene u profilu karotenskih sasstavnica u proizvodu od rajčice nakon toplinske obrade.

carotenes; processed tomato; thermal treatment

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

212-212.

2013.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Book of Abstracts 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis

Pulkrabova, J ; Tomaniova ; M ; Nielen M ; Hajšlova J.

Prag: Institute of Chemical Technology, Prague, Czech Republic

978-80-7080-861-0

Podaci o skupu

6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis

poster

05.11.2013-08.11.2013

Prag, Češka Republika

Povezanost rada

Kemija, Farmacija, Prehrambena tehnologija