Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Osnove fonetike i fonologije ruskoga jezika (Priručnik za učenje i poučavanje ruskoga kao stranoga jezika) (CROSBI ID 10755)

Autorska knjiga | priručnik

Hadžihalilović, Sandra Osnove fonetike i fonologije ruskoga jezika (Priručnik za učenje i poučavanje ruskoga kao stranoga jezika). Zadar: Sveučilište u Zadru, 2013

Podaci o odgovornosti

Hadžihalilović, Sandra

hrvatski

Osnove fonetike i fonologije ruskoga jezika (Priručnik za učenje i poučavanje ruskoga kao stranoga jezika)

Priručnik pruža zaokruženu sliku ruske fonetike i fonologije. Prilagođen je studentima kojima materinski jezik nije ruski, dapače, kojima je susret s ruskim jezikom prvi, početnici su. Posredstvom priručnika studenti se upoznaju s najvažnijim spoznajama na području ruske fonetike i fonologije te s terminologijom koja obuhvaća sve sastavnice te jezične discipline, i na ruskome i hrvatskome jeziku. Osnove fonetike i fonologije ruskoga jezika (priručnik za učenje i poučavanje ruskoga kao stranoga jezika) namijenjen je prvenstveno studentima 1. godine preddiplomskoga Studija ruskoga jezika i književnosti, a njime se mogu služiti i nastavnici ruskoga jezika i književnosti te ostalih filoloških smjerova. Cilj priručnika je pomoći studentima filoloških smjerova uspješno usvojiti i ovladati pravilnim izgovorom, čitanjem i pisanjem ruskoga kao stranog jezika.

fonetika; fonologija; ruski kao strani jezik

nije evidentirano

engleski

The Outlines of the Russian Phonetics and Phonology (A Handbook for Learning and Teaching Russian as a Foreign Language)

nije evidentirano

Phonetics; Phonology; Russian as a Foreign Language

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zadar: Sveučilište u Zadru

2013.

978-953-331-043-5

120

objavljeno

Povezanost rada

Filologija