Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Deutsch für Steuerbeamte - Njemački za porezne službenike (CROSBI ID 745432)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Husinec, Snježana Deutsch für Steuerbeamte - Njemački za porezne službenike. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu, 2011. 239..

Podaci o odgovornosti

Husinec, Snježana

njemački

Deutsch für Steuerbeamte - Njemački za porezne službenike

Udžbenik Deutsch für Steuerbeamte – Njemački za porezne službenike namijenjen je studentima poreznog studija, kao i stručnjacima raznih profila kojima su potrebna znanja iz njemačkog jezika porezne struke. Cilj je udžbenika usvajanje osnovne pravne stručne terminologije specifične za područje poreznog prava i drugih grana prava relevantnih za porezne službenike te ponavljanje i utvrđivanje gramatičkih struktura tipičnih za jezik porezne struke. Udžbenik je organiziran u dvadeset i četiri tematske cjeline te sadržava opsežnu građu s područja relevantnih za porezne službenike kao što su: pravni i porezni sustavi, javne financije, vrste poreza i raspodjela poreznih prihoda, principi oporezivanja, porezna uprava i porezno sudstvo, porezno kazneno pravo, pravo trgovačkih društava, porez na dohodak, porez na dodanu vrijednost, međunarodno porezno pravo, porezni sustav Europske unije itd.

Deutsch als Fachsprache ; Steuerbeamte

nije evidentirano

engleski

German for Tax Administration

nije evidentirano

German for specific purposes ; tax officers

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu

239

2011.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Pravo, Filologija