Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 641860

Ymer


Lukač Havranek, Jasmina
Ymer // Mljekarstvo, 29 (1979), 10; 225-229 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)


Naslov
Ymer

Autori
Lukač Havranek, Jasmina

Izvornik
Mljekarstvo (0026-704X) 29 (1979), 10; 225-229

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni

Ključne riječi
Ymer; kemijski sastav
(Ymer; chemical composition)

Sažetak
Ymer bi mogao postati proizvodom interesantim i za naše tržište, posebno onaj sa smanjenom količinom mliječne masti, naročito za potrošače koji žele mliječni proizvod manje kalorične vrijednosti, a bogat bjelančevinama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove
Agronomski fakultet, Zagreb

Autor s matičnim brojem:
Jasmina Havranek, (74232)