Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 639702

Zaključci sa znanstvenog skupa


Anić, Igor; Tomić, Franjo; Matić, Slavko
Zaključci sa znanstvenog skupa // Zbornik radova sa znanstvenog skupa Šumarstvo i poljoprivreda hrvatskog sredozemlja na pragu europske unije / Anić, Igor ; Tomić, Franjo ; Matić, Slavko (ur.).
Zagreb: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2013. str. 311-316 (ostalo, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


Naslov
Zaključci sa znanstvenog skupa
(Conclusions of the Scientific Conference)

Autori
Anić, Igor ; Tomić, Franjo ; Matić, Slavko

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
Zbornik radova sa znanstvenog skupa Šumarstvo i poljoprivreda hrvatskog sredozemlja na pragu europske unije / Anić, Igor ; Tomić, Franjo ; Matić, Slavko - Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2013, 311-316

ISBN
978-953-154-250-0

Skup
Znanstveni skup Šumarstvo i poljoprivreda hrvatskog sredozemlja na pragu europske unije

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 13-14.10.2011.

Vrsta sudjelovanja
Ostalo

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Šumarstvo; poljoprivreda; Hrvatska; Europska unija
(Forestry; Agriculture; Croatia; European union)

Sažetak
Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (Znanstveno vijeće za poljoprivredu i šumarstvo te Znanstveno vijeće za zaštitu prirode) organizirala je 13 – 14. listopada 2011. godine znanstveni skup Šumarstvo i poljoprivreda hrvatskog Sredozemlja na pragu Europske unije. Skup je održan u Akademijinom Zavodu za znanstveni i umjetnički rad u Splitu. Rad na znanstvenom skupu odvijao se u sklopu šumarske i poljoprivredne sekcije. Tema šumarske sekcije bila je Gospodarski i općekorisni značaj šuma hrvatskog Sredozemlja, a tema poljoprivredne sekcije Stanje i smjernice razvoja poljoprivreda Jadranskog područja. Nakon izlaganja i rasprave na znanstvenom skupu donešeni su zaključci za svaku sekciju zasebno.

Izvorni jezik
HrvatskiPOVEZANOST RADA