Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Aleksandra Horvat - Daniela Živković, Knjižnice i autorsko pravo. Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2009. (CROSBI ID 772475)

Druge vrste radova | ostali članci/prilozi

Radičević, Vesna Aleksandra Horvat - Daniela Živković, Knjižnice i autorsko pravo. Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2009. // Libellarium: časopis za povijest pisane riječi, knjige i baštinskih ustanova. 2010.

Podaci o odgovornosti

Radičević, Vesna

hrvatski

Aleksandra Horvat - Daniela Živković, Knjižnice i autorsko pravo. Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2009.

Djelo Knjižnice i autorsko pravo autorica Aleksandre Horvat i Daniele Živković prvo je u nas objavljeno djelo s područja autorskog i srodnih prava u području djelatnosti knjižnica, koje se može primijeniti i u drugim srodnim informacijskim ustanovama. Radi se o zanimljivom, aktualnom i korisnom djelu s problematikom iz naše sredine, iako se mjestimice opisuje i inozemna praksa, a budući da domaće literature koja se bavi specijaliziranim pitanjima autorskog prava uopće nema, knjiga je vrlo korisna i kao priručnik namijenjen svima koji su zainteresirani za primjenu autorskog prava.

knjižnice; autorsko pravo

nije evidentirano

engleski

Aleksandra Horvat - Daniela Živković, Libraries and copyright. Zagreb: Hrvatska sveučilišna naklada, 2009.

nije evidentirano

libraries; copyright

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Libellarium: časopis za povijest pisane riječi, knjige i baštinskih ustanova

2010.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Informacijske i komunikacijske znanosti