Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 631207

Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija


Antunac, Neven; Havranek, Jasmina
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, 2013


Naslov
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
(Milk - chemistry, physics and microbiology)

Autori
Antunac, Neven ; Havranek, Jasmina

Izdavač
Sveučilište u Zagrebu

Grad
Zagreb

Godina
2013

Stranica
287

ISBN
978-953-6135-77-6

Ključne riječi
Mlijeko; kemijski sastav; fizikalna svojstva; higijenska kvaliteta
(Milk; chemical composition; physical properties; hygienic quality;)

Sažetak
Udžbenik je podijeljen u 5 poglavlja (Kemijski sastav mlijeka ; Fizikalna svojstva mlijeka ; Higijenska kvaliteta mlijeka ; Organoleptička kvaliteta mlijeka ; Ovčje i kozje mlijeko).

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
178-1782128-2127 - Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira (Jasmina Havranek, )

Ustanove
Agronomski fakultet, Zagreb