Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 631207

Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija


Antunac, Neven; Havranek, Jasmina
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, 2013


CROSBI ID: 631207 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
(Milk - chemistry, physics and microbiology)

Autori
Antunac, Neven ; Havranek, Jasmina

Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)

Izdavač
Sveučilište u Zagrebu

Grad
Zagreb

Godina
2013

Stranica
287

ISBN
978-953-6135-77-6

Ključne riječi
mlijeko; kemijski sastav; fizikalna svojstva; higijenska kvaliteta
(milk; chemical composition; physical properties; hygienic quality;)

Sažetak
Udžbenik je podijeljen u 5 poglavlja (Kemijski sastav mlijeka ; Fizikalna svojstva mlijeka ; Higijenska kvaliteta mlijeka ; Organoleptička kvaliteta mlijeka ; Ovčje i kozje mlijeko).

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekti:
178-1782128-2127 - Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira (Havranek, Jasmina, MZOS ) ( POIROT)

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasmina Havranek (autor)

Avatar Url Neven Antunac (autor)


Citiraj ovu publikaciju

Antunac, Neven; Havranek, Jasmina
Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, 2013
Antunac, N. & Havranek, J. (2013) Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija. Zagreb. Sveučilište u Zagrebu.
@unknown{unknown, year = {2013}, pages = {287}, keywords = {mlijeko, kemijski sastav, fizikalna svojstva, higijenska kvaliteta}, isbn = {978-953-6135-77-6}, title = {Mlijeko - kemija, fizika i mikrobiologija}, keyword = {mlijeko, kemijski sastav, fizikalna svojstva, higijenska kvaliteta}, publisher = {Sveu\v{c}ili\v{s}te u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb} }
@unknown{unknown, year = {2013}, pages = {287}, keywords = {milk, chemical composition, physical properties, hygienic quality, }, isbn = {978-953-6135-77-6}, title = {Milk - chemistry, physics and microbiology}, keyword = {milk, chemical composition, physical properties, hygienic quality, }, publisher = {Sveu\v{c}ili\v{s}te u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font