Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Razvojne perspektive visokoškolskog obrazovanja u gradu Varaždinu (CROSBI ID 772398)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Brajša-Žganec, Andreja ; Mišetić, Anka ; Miletić, Geran-Marko ; Babarović Toni Razvojne perspektive visokoškolskog obrazovanja u gradu Varaždinu // Institut društvenih znanosti Ivo Pilar - Područni centar Varaždin. 2011.

Podaci o odgovornosti

Brajša-Žganec, Andreja ; Mišetić, Anka ; Miletić, Geran-Marko ; Babarović Toni

hrvatski

Razvojne perspektive visokoškolskog obrazovanja u gradu Varaždinu

Elaborat „Razvojne perspektive visokoškolskog obrazovanja u gradu Varaždinu" izrađen je u sklopu projekta „Razvojne perspektive visokoškolskog obrazovanja u gradu Varaždinu" kojeg je bio naručitelj Veleučilište u Varaždinu. Provoditelj projekta je bio Institut društvenih znanosti Ivo Pilar - područni centar Varaždin. U prvoj fazi istraživanja, čije rezultate prikazujemo u ovom izvješću cilj je bio dati što potpuniju, sveobuhvatniju sliku grada i njegovog razvoja iz perspektive građana. Pri tome je obrazovanje, kao posebna podtema, obuhvaćeno jednim blokom pitanja kojima se nastojalo saznati kako građani, na općenitoj razini, doživljavaju obrazovne mogućnosti, kvalitete i potrebe, ali i kako ocjenjuju/doživljavaju pojedine obrazovne institucije. U sklopu projekta provedeno je istraživanje na reprezentativnom uzorku građana grada Varaždina o mišljenju građana o kvaliteti života u gradu i kvaliteti obrazovanja posebito u svjetlu budućeg razvoja visokog obrazovanja u gradu Varaždinu.

visokoškolsko obrazovanje; grad Varaždin

nije evidentirano

engleski

Development prospects of higher education in the city of Varazdin

nije evidentirano

higher education; city of Varaždin

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar - Područni centar Varaždin

2011.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Sociologija, Psihologija, Pedagogija