Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 624954

Trendovi u prehrani


Krešić, Greta
Trendovi u prehrani, Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, 2012 (monografija)


Naslov
Trendovi u prehrani
(Dietary trends)

Autori
Krešić, Greta

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Grad
Opatija

Godina
2012

Stranica
365

ISBN
978-953-7842-02-4

Ključne riječi
Ekološka hrana; Funkcionalna hrana; GMO i hrana; Medieteranska prehrana; Označavanje hrane; Sigurnost hrane; Vegetarijanska prehrana; Znanost o prehrani
(Food and religion; Food labelling; Food safety; Functional food; GMO and food; Mediterranean diet; Organic food; Science of nutrition; Vegetarian diet)

Sažetak
1. Povijesni razvoj prehrane i znanosti o prehrani 2. Odabir hrane i suvremena prehrana 3. Označavanje hrane i pružanje informacija o hrani 4. Funkcionalna hrana 5. GMO i hrana 6. Ekološka hrana 7. Sigurnost hrane 8. Mediteranska prehrana 9. Vegetarijanska prehrana 10. Makrobiotička prehrana 11. Prehrana i religija

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Profili:

Avatar Url Greta Krešić (autor)

Citiraj ovu publikaciju

Krešić, Greta
Trendovi u prehrani, Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, 2012 (monografija)
Krešić, G. (2012) Trendovi u prehrani. Opatija, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.
@book{book, author = {Kre\v{s}i\'{c}, G.}, year = {2012}, pages = {365}, keywords = {Food and religion, Food labelling, Food safety, Functional food, GMO and food, Mediterranean diet, Organic food, Science of nutrition, Vegetarian diet}, isbn = {978-953-7842-02-4}, title = {Dietary trends}, keyword = {Food and religion, Food labelling, Food safety, Functional food, GMO and food, Mediterranean diet, Organic food, Science of nutrition, Vegetarian diet}, publisher = {Sveu\v{c}ili\v{s}te u Rijeci, Fakultet za menad\v{z}ment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija}, publisherplace = {Opatija} }