Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Analiza ambalaže za brašno-konditorske proizvode (CROSBI ID 377419)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Vejić, Marijana Analiza ambalaže za brašno-konditorske proizvode / Stipanelov-Vrandečić, Nataša (mentor); Stipanelov-Vrandečić, Nataša (neposredni voditelj). Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2012

Podaci o odgovornosti

Vejić, Marijana

Stipanelov-Vrandečić, Nataša

Stipanelov-Vrandečić, Nataša

hrvatski

Analiza ambalaže za brašno-konditorske proizvode

U ovom radu analizirana je ambalaža za čajna peciva i kekse koji spadaju u skupinu brašno-konditorskih proizvoda. Ova skupina prehrambenih proizvoda iznimno je osjetljiva na vanjske utjecaje, kisik, vlagu i svjetlost. Zbog toga se prilikom izrade ambalaže za brašno-konditorske proizvode upotrebljavaju oni ambalažni materijali koji imaju dobra barijerna svojstva. Također moraju imati i dobru postojanost na masnoće, jer su brašno-konditorski proizvodi, a posebice keksi, proizvodi koji sadrže i izvjesnu količinu masti.

ambalažni materijali; identifikacija i analiza

nije evidentirano

engleski

Analysis of packaging for flour-confectionery products

nije evidentirano

packaging materials; identification and analysis

nije evidentirano

Podaci o izdanju

39

16.10.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu

Split

Povezanost rada

Kemijsko inženjerstvo