Analiza ambalaže za brašno-konditorske proizvode (CROSBI ID 377419)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Vejić, Marijana
Stipanelov-Vrandečić, Nataša
Stipanelov-Vrandečić, Nataša
hrvatski
Analiza ambalaže za brašno-konditorske proizvode
U ovom radu analizirana je ambalaža za čajna peciva i kekse koji spadaju u skupinu brašno-konditorskih proizvoda. Ova skupina prehrambenih proizvoda iznimno je osjetljiva na vanjske utjecaje, kisik, vlagu i svjetlost. Zbog toga se prilikom izrade ambalaže za brašno-konditorske proizvode upotrebljavaju oni ambalažni materijali koji imaju dobra barijerna svojstva. Također moraju imati i dobru postojanost na masnoće, jer su brašno-konditorski proizvodi, a posebice keksi, proizvodi koji sadrže i izvjesnu količinu masti.
ambalažni materijali; identifikacija i analiza
nije evidentirano
engleski
Analysis of packaging for flour-confectionery products
nije evidentirano
packaging materials; identification and analysis
nije evidentirano
Podaci o izdanju
39
16.10.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu
Split