Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Characterization of edible bilayer films from whey protein and chitosan (CROSBI ID 593979)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Galus, Sabina ; Kurek, Mia ; Debeaufort, Frederic Characterization of edible bilayer films from whey protein and chitosan // Proceedings MATBIM2012 / Debeaufort, Frédéric (ur.). Dijon, 2012

Podaci o odgovornosti

Galus, Sabina ; Kurek, Mia ; Debeaufort, Frederic

engleski

Characterization of edible bilayer films from whey protein and chitosan

Multifunctional packaging systems have a great potential for commercial food packaging applications. An alternative strategy to improve edible films and coatings properties could be the blending process. In the present work, the main objective was to develop either layered or blended whey protein/chitosan films.

chitosan; whey protein; edible films; barrier

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2012.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Proceedings MATBIM2012

Debeaufort, Frédéric

Dijon:

Podaci o skupu

MATBIM 2012

poster

22.04.2012-25.04.2012

Dijon, Francuska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija