Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

S čime ću doći pred Gospodina (CROSBI ID 10006)

Urednička knjiga | ostalo

S čime ću doći pred Gospodina / Zečević, Jure (ur.) Zagreb: Kršćanska sadašnjost, 2012

Podaci o odgovornosti

Zečević, Jure

Medić, Lada Marija ; Zečević, Jure

engleski

S čime ću doći pred Gospodina

Materijale za svjetsku Molitvenu osminu za jedinstvo kršćana za 2013. godinu pripravili su kršćani u Indiji na biblijsku temu iz Mih 6, 6-8: "S čime ću doći pred Gospodina". Uz red ekumenskog molitvenog slavlja osmine i popratne upute, knjiga sadrži i biblijska razmišljanja i molitve za svaki od osam dana te prikaz stanja kršćana u Indiji, osobito dalitskih slojeva društva. U knjizi su i prilozi s ključnim datumima iz povijesti Osmine i iz naše ekumenske i međureligijsko-dijaloške baštine.

molitva za jedinstvo kršćana; kršćani u Indiji; ekumenizam

Priručnik za slavlje svjetske Molitvene osmine za jedinstvo kršćana, kojeg svake godine na novu biblijsku temu pripravljaju kršćani iz različitih Crkava i zemalja, na hrvatskom od 1998. godine prilagođuje i uređuje Jure Zečević kao Tajnik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Kršćanska sadašnjost

2012.

978-953-11-0751-8

104

Ekumena; 35

objavljeno

Povezanost rada

Teologija