Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Difficult to implement, difficult to understand, comprehensive and inconsistent legal regulations governing veterinary activity should be changed (CROSBI ID 771511)

Druge vrste radova | popularni rad

Džaja Petar Difficult to implement, difficult to understand, comprehensive and inconsistent legal regulations governing veterinary activity should be changed // Veterinarska stanica. 2012.

Podaci o odgovornosti

Džaja Petar

engleski

Difficult to implement, difficult to understand, comprehensive and inconsistent legal regulations governing veterinary activity should be changed

Duboko svjestan davno izrečene misli da „samo pametni zamjećuju”, u ovom slučaju, iako nastojim zamijetiti da nešto nije dobro, odnosno da bi nešto trebalo biti bolje, svjestan sam da za ovo ne treba posebna pamet, nego samo dobra volja da u struci neke stvari budu bolje nego što su sada. Što više pišem i govorim o gore navedenoj tematici svjestan sam da sve više postajem Don Quijote. Na trenutke se pitam jesam li u pravu kad o ovim stvarima pišem i govorim kao pojedinac, ne trebam li se priključiti većini koja vidi da bi neke stvari trebale biti bolje, ali iz različitih razloga šuti. No, jedina namjera mi je, bez prozivanja bilo koga, ukazati da nešto nije u redu, odnosno da je nešto teško razumljivo, teško primjenljivo i neusklađeno sa zakonom, da nas nema gdje bismo trebali biti, da smo iz nekih poslova neopravdano izbačeni, da smo u nekim poslovima maksimalno podcijenjeni i sl. Ako probleme ne uočimo, ako o njima ne pišemo i ne govorimo, ne možemo niti očekivati da ćemo ih riješiti.

legal regulations; veterinary activity

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Veterinarska stanica

2012.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano