Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

English in Food Technology II (CROSBI ID 745166)

Urednička knjiga | udžbenik | domaća recenzija

• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )

English in Food Technology II / Obad Lidija (ur.) Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayer u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010

Podaci o odgovornosti

Obad, Lidija

Obad Lidija

engleski

English in Food Technology II

This textbook is for the second year students of food technology. It is composed of 18 units connected with the field of study. The units are grouped into several sections covering the field of microbiology, biochemistry, science on nutrition, packaging and ecology.

microbiology ; food production ; proteins ; carbohydrates ; food pyramid ; nutrition

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayer u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

2010.

978-953-7005-20-7

156

objavljeno

Povezanost rada

Filologija