Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 600096

Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-kruh'99


Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-kruh'99, Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet, 1999 (zbornik)


Naslov
Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-kruh'99
(Book of abstracts of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation, Brašno-Kruh'99)

Urednik/ci
Ugarčić-Hardi, Žaneta

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno-tehnološki fakultet

Grad
Osijek

Godina
1999

Stranica
51

ISBN
0-000-00000-0

Ključne riječi
cereal quality; new approaches to analytical and rheological methods; flour production; baking; breakfast cereals and snacks; nutritional aspects of cereal

Sažetak
Zbornik sadrži sažetke 51 rada

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Žaneta Ugarčić-Hardi (urednik)

Citiraj ovu publikaciju

Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-kruh'99, Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet, 1999 (zbornik)
Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.) (1999) Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-kruh'99. Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet.
@book{book, editor = {Ugar\v{c}i\'{c}-Hardi, \v{Z}.}, year = {1999}, pages = {51}, keywords = {cereal quality, new approaches to analytical and rheological methods, flour production, baking, breakfast cereals and snacks, nutritional aspects of cereal}, isbn = {0-000-00000-0}, title = {Book of abstracts of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation, Bra\v{s}no-Kruh'99}, keyword = {cereal quality, new approaches to analytical and rheological methods, flour production, baking, breakfast cereals and snacks, nutritional aspects of cereal}, publisher = {Prehrambeno-tehnolo\v{s}ki fakultet}, publisherplace = {Osijek} }