Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists (CROSBI ID 9684)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije | domaća recenzija

Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006

Podaci o odgovornosti

Ugarčić-Hardi, Žaneta

engleski

Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05, 5th Croatian Congress of Cereal Technologists

Zbornik sadrži 54 rada

innovative analytical and rheological methods; ingredients aand product quality; technological achievements of flour production; bread and baked products; breakfast cereals and snacks

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2006.

953-7005-09-7

383

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija