Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 598677

Prehrambeni i krmni kvasac


Stanzer, Damir; Mrvčić, Jasna
Prehrambeni i krmni kvasac // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada d.o.o., 2010. str. 331-355


Naslov
Prehrambeni i krmni kvasac
(Food and fodder yeast)

Autori
Stanzer, Damir ; Mrvčić, Jasna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni

Knjiga
Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji

Urednik/ci
Ranić, Ilija

Izdavač
Plejada d.o.o.

Grad
Zagreb

Godina
2010

Raspon stranica
331-355

ISBN
978-953-56047-6-1

Ključne riječi
Prehrambeni kvasac, krmni kvasac
(Food yeast, fodder yeast)

Sažetak
U poglavlju su detaljno opisani kemijski sastav i tehnologija proizvodnje prehrambenog i krmnog kvasca.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb