Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Primjena kvasaca u pekarstvu (CROSBI ID 46764)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Grba, Slobodan ; Stehlik-Tomas, Vesna Primjena kvasaca u pekarstvu // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.). Zagreb: Plejada, 2010. str. 303-328

Podaci o odgovornosti

Grba, Slobodan ; Stehlik-Tomas, Vesna

hrvatski

Primjena kvasaca u pekarstvu

U poglavlju su opisani glavni industrijski oblici pekarskog kvasca i njihova primjena u pekarstvu.

pekarski kvasac

nije evidentirano

engleski

Application of yeast in bakery

nije evidentirano

bakery yeast

nije evidentirano

Podaci o prilogu

303-328.

objavljeno

Podaci o knjizi

Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji

Ranić, Ilija

Zagreb: Plejada

2010.

978-953-56047-6-1

Povezanost rada

Biotehnologija, Prehrambena tehnologija