Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proizvodnja pekarskog kvasca (CROSBI ID 46763)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Grba, Slobodan Proizvodnja pekarskog kvasca // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.). Zagreb: Plejada, 2010. str. 267-300

Podaci o odgovornosti

Grba, Slobodan

hrvatski

Proizvodnja pekarskog kvasca

U poglavlju je detaljno objašnjena industrijska proizvodnja pekarskog kvasca.

pekarski kvasac

nije evidentirano

engleski

Production of bakery yeast

nije evidentirano

bakery yeast

nije evidentirano

Podaci o prilogu

267-300.

objavljeno

Podaci o knjizi

Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji

Ranić, Ilija

Zagreb: Plejada

2010.

978-953-56047-6-1

Povezanost rada

Biotehnologija, Prehrambena tehnologija