Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 593677

RAD U TIMU PRIMJER TVRTKE: TVORNICA MREŽA I AMBALAŽE


Eškinja Ivan
RAD U TIMU PRIMJER TVRTKE: TVORNICA MREŽA I AMBALAŽE 2012., diplomski rad, diplomski, Zagrebačka škola ekonomije i managementa ZŠEM, Zagreb, Hrvatska


Naslov
RAD U TIMU PRIMJER TVRTKE: TVORNICA MREŽA I AMBALAŽE
(Team work)

Autori
Eškinja Ivan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Zagrebačka škola ekonomije i managementa ZŠEM

Mjesto
Zagreb, Hrvatska

Datum
06.06.

Godina
2012

Stranica
70

Mentor
Brajša-Žganec, Andreja

Ključne riječi
Analiza anketa; anketiranje; definicija timskog rada; kohezivnost; ljudski resursi; lider
(Case studies; the definition of teamwork; cohesiveness; skills; efficiency; teams and task forces; tem building; human resources; primary research; secondary research; interviews; analysis of the survey; the leader)

Sažetak
Svrha ovog rada je postaviti tezu važnosti menadžmenta u svim razinama ljudskih resursa. Definirajući tim kao cjelinu, koja se bitno razlikuje od “običnih” radnih skupina, usmjeren je prema cilju djelovanja i postojanja istog. Da bi se pobliže predstavila važnost tima, pratimo nastanak i razvoj istog, te upravljanjem i prepoznavanjem potencijala uspješnost djelovanja. Također, naglasit ću važnost team buildinga kao metode upravljanja i usmjeravanja tima ka što uspješnijem poslovanju, odnosno u slučaju Tvornice mreža i ambalaže d.o.o. ka što produktivnoj proizvodnji postojećeg asortimana. Vrlo važan segment u razvoju tima pa time i proizvodnje je u osluškivanju pulsa zaposlenika, u ovom slučaju sabirući godišnja izvješća anketiranja zadovoljstva kroz ciljana pitanja. Sekundarnim (prethodno prikupljenim) izvorima te novim primarnim (direktnim aktualnim) izvorima istraživanja donose se odluke o potrebnim promjenama u menadžmentu ljudskim resursima, tako da se Tvornica kreće u željenom, optimalnom, produktivnom smjeru kretanja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija, PsihologijaPOVEZANOST RADA


Ustanove
Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Zagreb