Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Dijete i jezik danas : učitelj hrvatskoga jezika i učitelj stranoga jezika za učenike mlađe školske dobi : zbornik radova s međunarodnoga stručnoga i znanstvenoga skupa, Osijek, 2003. (CROSBI ID 9585)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije

Dijete i jezik danas : učitelj hrvatskoga jezika i učitelj stranoga jezika za učenike mlađe školske dobi : zbornik radova s međunarodnoga stručnoga i znanstvenoga skupa, Osijek, 2003. / Vodopija, Irena (ur.) Osijek: Visoka učiteljska škola u Osijeku, 2004

Podaci o odgovornosti

Vodopija, Irena

Vodopija, Irena

hrvatski

Dijete i jezik danas : učitelj hrvatskoga jezika i učitelj stranoga jezika za učenike mlađe školske dobi : zbornik radova s međunarodnoga stručnoga i znanstvenoga skupa, Osijek, 2003.

Zbornik je, kao i skup, podijeljen u dvije cjeline: Učitelj hrvatskoga jezika i Učitelj stranoga jezika za učenike mlađe školske dobi. U dijelu koji se odnosi n a učenje hrvatskoga jezika ima i radova koji govore o učenju hrvatskoga u posebnim uvjetima - učenje hrvatskoga jezika u dvojezičnim sredinama u Hrvatskoj i Mađarskoj.

učitelj ; hrvatski i strani jezik ; mlađa školska dob djece

nije evidentirano

engleski

Children and Languages Today: Teachers of Croatian and Foreign Language for Young Learners: Proceedings of the International Professional and Scientific Conference, Osijek, 2003.

nije evidentirano

teacher ; and the Croatian language ; younger school age children

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Visoka učiteljska škola u Osijeku

2004.

953-6965-05-4

207

objavljeno

Povezanost rada

Filologija