Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 593141

Dodjela priznanja na natječaju Hrvatskoga kartografskog društva za najbolju dječju kartu na temu Život u globaliziranom svijetu


Kljajić, Ivka; Kuveždić Divjak, Ana
Dodjela priznanja na natječaju Hrvatskoga kartografskog društva za najbolju dječju kartu na temu Život u globaliziranom svijetu, 2012. (dodjela priznanja).


Naslov
Dodjela priznanja na natječaju Hrvatskoga kartografskog društva za najbolju dječju kartu na temu Život u globaliziranom svijetu
(Award Ceremony of the Croatian Cartographic Society Competition for the Best Children's Map with the Theme Living in a Globalized World)

Autori
Kljajić, Ivka ; Kuveždić Divjak, Ana

Izvornik
Festival znanosti 2012. - http://www.festivalznanosti.hr/2012/

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, dodjela priznanja

Godina
2012

Ključne riječi
Hrvatsko kartografsko društvo; Festival znanosti; dječji crtež
(Croatian Cartographic Society; Festival of Science; children's drawing)

Sažetak
Posljednjeg dana Festivala znanosti (28. travnja 2012.) u Tehničkom muzeju u Zagrebu Hrvatsko kartografsko društvo organiziralo je svečanu dodjelu zahvalnica i prigodnih poklona djeci čiji su radovi izabrani na natječaju Hrvatskoga kartografskog društva za predstavnike Hrvatske na međunarodnom natječaju koji provodi Međunarodno kartografsko društvo (International Cartographic Association – ICA). Radovi su bili izloženi na Međunarodnoj izložbi dječjih radova koja je održana u sklopu 25. međunarodne kartografske konferencije u Parizu, od 3. do 8. srpnja 2011. Tema izložbe bila je Život u globaliziranom svijetu. Zahvalnice su dodijeljene i njihovim mentorima (odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima) te svim ustanovama. Prije početka dodjele zahvalnica nazočni su kratkom prezentacijom upoznati s dosadašnjim sudjelovanjima Hrvatske i njezinim uspjesima na međunarodnim izložbama dječjih radova te izboru dječjih radova koji su Hrvatsku predstavljali u Parizu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
GeodezijaPOVEZANOST RADA


Projekt / tema
007-0071588-1593 - Kartografija Jadrana (Miljenko Lapaine, )

Ustanove
Geodetski fakultet, Zagreb