Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Bankarstvo (CROSBI ID 741320)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Srb, Vladimir ; Matić, Branko Bankarstvo / Turkalj, Željko (ur.). Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. 207..

Podaci o odgovornosti

Srb, Vladimir ; Matić, Branko

Turkalj, Željko

hrvatski

Bankarstvo

Knjiga: Bankarstvo - obrađuje područje bankarstva te drugih financijskih institucija. Način prezentacije ove materije ima poseban unačaj danas kada ova djelatnost doživljava korjenite promjene u svakoj tranzicijskoj zemlji pa tako i u Hrvatskoj. Njena ažurnost u biti čini njenu aktualnost. Autori povezujući klasične pristupe bankarstvu s najsuvremenijim rješenjima na ovome planu stvaraju podlogu za drukčije promišljanje bankarske djelatnosti. Knjiga je u potpunosti usklađenja s nastavnim planom i programom za predmet “Bankarstvo” koji se izvodi na ekonomskim fakultetima te je obvezna literatura za studente 3. godine Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Služi i kao udžbenik za studente Pravnog fakulteta u Osijeku za predmet “Banke i krediti”. Pojedini dijelovi ove knjige su obvezna literatura za predmet “Monetarno-kreditna politika” na 2. godini Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

bankarstvo; novac; bankarski sustav; novčani sustav

nije evidentirano

engleski

Banking

nije evidentirano

banking; money; banking system; money system

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

207

2000.

nije evidentirano

objavljeno

953-6073-44-7

Povezanost rada

Pravo