Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

English for Architecture and Urban Planning (CROSBI ID 745113)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Borić, Neda English for Architecture and Urban Planning / Roth, Mia (ur.). Zagreb: Golden marketing.Tehnička knjiga ; Sveučilište u Zagrebu, Arhitektonski fakultet, 2012. 239..

Podaci o odgovornosti

Borić, Neda

Roth, Mia

engleski

English for Architecture and Urban Planning

Udžbenik English for Architecture and Urban Planning namijenjen je studentima preddiplomskog i diplomskog studija arhitekture i urbanizma kao integralna dopuna njihovom akademskom profesionalnom obrazovanju. Cilj udžbenika je razvijanje raznih vidova kompetencije studenata u engleskom jeziku arhitektonske struke kako bi se uspješnije mogli njime služiti i pratiti razvoj struke kako tijekom svoga daljnjega akademskoga obrazovanja tako i u okvirima svojih budućih profesionalnih karijera. Takav cilj danas postaje prioritet s obzirom na činjenicu da je uspješno ovladavanje engleskim jezikom struke postao neophodan preduvjet osobnog profesionalnog razvoja u struci i uspješnog integriranja na tržištu rada. Udžbenik se sastoji od 23 nastavne jedinice utemeljene na autentičnim tekstovima s temama iz struke i popraćene nizom razrađenih vježbi i zadataka s ciljem usavršavanja stručnog vokabulara i jezičnih struktura, akademskog pisanja, vještine prezentacije i poslovne komunikacije u struci (uključujući i potrebe pri zapošljavanju) te englesko-hrvatskim glosarom stručnih termina.

ESP ; specialist language ; architecture

Ovaj udžbenik odobren je kao sveučilišni udžbenik odlukom Senata Sveučilišta u Zagrebu od 9.listopada 2007.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Golden marketing.Tehnička knjiga ; Sveučilište u Zagrebu, Arhitektonski fakultet

239

2012.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-212-425-5

Povezanost rada

Arhitektura i urbanizam