Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva (CROSBI ID 372512)

Ocjenski rad | diplomski rad

Šokac, Dario Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva / Ružić, Lana (mentor); Zagreb, Kineziološki fakultet u Zagrebu, . 2011

Podaci o odgovornosti

Šokac, Dario

Ružić, Lana

hrvatski

Specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva

U radu se opisuju specifičnosti prehrane kod redukcije potkožnog masnog tkiva

prehrana; potkozno masno tkivo

nije evidentirano

engleski

Diet recommendations and reduction of the peripheral fat tissue

nije evidentirano

diet; peripheral fat tissue

nije evidentirano

Podaci o izdanju

27

01.01.2011.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Kineziološki fakultet u Zagrebu

Zagreb

Povezanost rada

Temeljne medicinske znanosti, Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita