Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika koji su izgubili bližnje ili dobra (CROSBI ID 770749)

Druge vrste radova | izvještaj

Igrić, Ljiljana Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika koji su izgubili bližnje ili dobra // Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika i njihovih obitelji. 1994.

Podaci o odgovornosti

Igrić, Ljiljana

hrvatski

Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika koji su izgubili bližnje ili dobra

Cilj projektnog zadatka „Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika koji su izgubili bližnje ili dobra“ u okviru znanstveno-istraživačkog projekta Instituta za društvena istraživanja pod nazivom „Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika i njihovih obitelji“ bio je ispitati i analizirati gubitke hrvatskih vojnika kao i posljedice te utvrditi što je učinjeno do tada kako bi se pružila organizirana pomoć u ublažavanju gubitaka. U tu svrhu je primijenjena baterija mjernih instrumenata na uzorku od 301 hrvatskog vojnika. Uočene su brojne teškoće na koje nailaze te je utvrđeno daje neophodna dobra organizacija službi Ministarstva obrane koja će im biti na usluzi da što učinkovitije dobiju potrebnu podršku.

hrvatski vojnik; gubitci; podrška

nije evidentirano

engleski

Social re-integration of Croatian soldiers who have lost family members or property

nije evidentirano

Croatian soldier; loss; support

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Socijalna re/integracija hrvatskih vojnika i njihovih obitelji

1994.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povezane osobe




Psihologija