Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Otvoreno računarstvo - Skripta za laboratorijske vježbe (CROSBI ID 745087)

Druge vrste radova | skripta

• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )

Mihaljević, Branko ; Orlić, Marin Otvoreno računarstvo - Skripta za laboratorijske vježbe. Zagreb: Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, 2011. 57..

Podaci o odgovornosti

Mihaljević, Branko ; Orlić, Marin

hrvatski

Otvoreno računarstvo - Skripta za laboratorijske vježbe

Kolegij Otvoreno računarstvo predaje se na preddiplomskom studiju Računarstva Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te upoznaje studente s konceptima otvorenih sustava i tehnologija na kojima se zasnivaju, te njihovom važnosti u računalnom svijetu. Kolegij daje pregled otvorenosti u sustavima, sklopovlju i programskoj podršci s naglaskom na norme, njihovu svrhu i uporabu u svijetu raspodijeljenih informatičkih sustava i usluga. Djelo „Otvoreno računarstvo – skripta za laboratorijske vježbe“ objedinjuje upute za uspješno savladavanje koraka između teorijskih osnova i primjera predstavljenih na predavanjima, te praktičnih samostalnih studentskih uradaka.

Otvoreno računarstvo ; vježbe

nije evidentirano

engleski

Open Computing - script for laboratory exercises

nije evidentirano

Open Computing ; Exercises

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu

57

2011.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Računarstvo