Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Znanstveni zadatak: Regionalna analiza slivova Kupe i pritoka u kršu (kao podloga za zaštitu voda) Izvještaj o radu u 1998. godini (1) (CROSBI ID 770306)

Druge vrste radova | izvještaj

Žugaj, Ranko ; Jurak, Vladimir ; Plantić, Krešimir Znanstveni zadatak: Regionalna analiza slivova Kupe i pritoka u kršu (kao podloga za zaštitu voda) Izvještaj o radu u 1998. godini (1) // Hrvatske vode, Zagreb. 1999.

Podaci o odgovornosti

Žugaj, Ranko ; Jurak, Vladimir ; Plantić, Krešimir

hrvatski

Znanstveni zadatak: Regionalna analiza slivova Kupe i pritoka u kršu (kao podloga za zaštitu voda) Izvještaj o radu u 1998. godini (1)

Analizirana je kakvoća geoloških i hidrogeoloških te meteoroloških i hidroloških osnovnih podloga iz razdoblja obrade od 1951. do 1995. godine. Na osnovi provedenih ispitivanja homogenosti i trendova raspoloživih podataka iz Banke hidroloških podataka DHMZ-a RH definirani su mjerodavni nizovi srednjih i ekstremnih godišnjih protoka. Definirano je slivno područje Kupe pod kršem u početnoj fazi obrade.

Sliv; Oborina; Protok; Otjecanje; Regionalna analiza

nije evidentirano

engleski

Scientific Problem: Regional Analysis of the Kupa River and Tributaries Drainage Basins in Karst ; Activity Report for 1998 (1)

nije evidentirano

drainage basin; precipitation; discharge; runoff; regional analysis

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Hrvatske vode, Zagreb

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo