Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha (CROSBI ID 371478)

Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)

Koščević, Marija Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha / Voća, Neven (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2011

Podaci o odgovornosti

Koščević, Marija

Voća, Neven

hrvatski

Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha

Cilj ovog rada je utvrditi utjecaj skladištenja na kvalitetu termički obrađenog starog kruha kao novostvorene komponente u proizvodnji hrane za životinje, koja bi mogla djelomično zamijeniti škrobne sirovine, kao što su pšenica ili kukuruz. Hipoteza rada je da tijekom tromjesečnog skladištenja ne dolazi do promjena u fizikalnim i kemijskim svojstvima te mikrobiološkim pretragama termički obrađenog starog kruha.

Stari kruh; kvaliteta; termička obrada

nije evidentirano

engleski

Effect of thermal processing on quality of leftover bread

nije evidentirano

Leftover bread; quality; thermal processing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

67

23.12.2011.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)