Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha (CROSBI ID 371478)
Ocjenski rad | magistarski rad (mr. sc. i mr. art.)
Podaci o odgovornosti
Koščević, Marija
Voća, Neven
hrvatski
Utjecaj termičke obrade na kvalitetu starog kruha
Cilj ovog rada je utvrditi utjecaj skladištenja na kvalitetu termički obrađenog starog kruha kao novostvorene komponente u proizvodnji hrane za životinje, koja bi mogla djelomično zamijeniti škrobne sirovine, kao što su pšenica ili kukuruz. Hipoteza rada je da tijekom tromjesečnog skladištenja ne dolazi do promjena u fizikalnim i kemijskim svojstvima te mikrobiološkim pretragama termički obrađenog starog kruha.
Stari kruh; kvaliteta; termička obrada
nije evidentirano
engleski
Effect of thermal processing on quality of leftover bread
nije evidentirano
Leftover bread; quality; thermal processing
nije evidentirano
Podaci o izdanju
67
23.12.2011.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb