Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Imamo ovo blago u glinenim posudama (CROSBI ID 9154)

Urednička knjiga | ostalo

Imamo ovo blago u glinenim posudama / Zečević, Jure (ur.) Zagreb: Kršćanska sadašnjost, 2002

Podaci o odgovornosti

Zečević, Jure

Supan, Josipa ; Zečević, Jure

hrvatski

Imamo ovo blago u glinenim posudama

Materijale za svjetsku Molitvenu osminu za jedinstvo kršćana za 2003. godinu su pripravile Crkve u Argentini na temu iz 2. Poslanice Korinćanima 4, 4-18. Uz ekumensko molitveno slavlje tijekom Osmine i popratne upute knjiga sadrži i biblijska razmatranja i molitve za svaki dan Osmine kao i prikaz ekumenskog stanja u Argentini. U knjizi su i prilozi s ključnim datumima iz povijesti Osmine i iz naše ekumenske i međureligijsko-dijaloške baštine.

molitva za jedinstvo crkve; Crkve u Argentini; raskol; ekumenizam

Priručnik za slavlje svjetske Molitvene osmine za jedinstvo kršćana, kojeg svake godine na novu biblijsku temu pripravljaju kršćani iz različitih Crkava i zemalja, na hrvatskom zadnjih godina prilagođuje i uređuje - čak i ako nije uvijek izričito navedeno - Jure Zečević kao Tajnik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog i Predsjedatelj Ekumenskog koordinacijskog odbora crkava u Hrvatskoj.

engleski

We have this treasure in earthen vessels

nije evidentirano

prayer for the unity of the church; churches in Argentina; schism; ecumenism

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Kršćanska sadašnjost

2002.

953-151-930-7

67

Ekumena; 22

objavljeno

Povezanost rada

Teologija