Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Primjeri primjene metode linearnog programiranja - dio II (CROSBI ID 744966)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Magdić, Damir Primjeri primjene metode linearnog programiranja - dio II. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010. 60..

Podaci o odgovornosti

Magdić, Damir

hrvatski

Primjeri primjene metode linearnog programiranja - dio II

Na gotovim primjerima iz područja optimiranja jelovnika za studentsku populaciju, adolescente s poliartritisom i dijabetesom te odrasle osobe s dijabetesom, hipertenzijom i oboljelom gušteračom studenti se upoznaju s primjenom jednostavnih i profesionalnih računalnih programa pri izradi i optimiranju jelovnika. Na modelima predloženih jelovnika studenti usvajaju metodologiju izrade i dizajniranja jelovnika za različite životne i prehrambene navike pojedinca i ciljnih skupina, a sve na temelju zadanih namirnica dostupnih u maloprodajnoj mreži. Materijali su pisani jednostavnim i razumljivim stilom, a popraćeni su i primjerima iz prakse što olakšava njihovo usvajanje i razumijevanje.

optimiranje prehrane; linearno programiranje; primjeri

nije evidentirano

engleski

Examples of application of the method of linear programming - part II

nije evidentirano

diet optimization; linear programming; examples

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

60

2010.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija