Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Stanje i pravci razvitka djelatnosti UNP-a u INA d.d. u razdoblju od 1997. do 2007. godine - ekonomsko-financijska analiza - I grupa scenarija (domaće tržište i izvoz UNP-a i etana) (CROSBI ID 751541)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Matić, Davor Stanje i pravci razvitka djelatnosti UNP-a u INA d.d. u razdoblju od 1997. do 2007. godine - ekonomsko-financijska analiza - I grupa scenarija (domaće tržište i izvoz UNP-a i etana) // Energetski institut "Hrvoje Požar". 1999.

Podaci o odgovornosti

Matić, Davor

hrvatski

Stanje i pravci razvitka djelatnosti UNP-a u INA d.d. u razdoblju od 1997. do 2007. godine - ekonomsko-financijska analiza - I grupa scenarija (domaće tržište i izvoz UNP-a i etana)

Provedena je ekonomsko-financijska analiza poslovanja u razdoblju do 2007. godine uz pripadnu ocjenu rentablinosti i likvidnosti projekta. Korištena je metodologija ocjene investicijskih projekata i prilagođena svojom strukturom simulaciji poslovanja profitnog centra INA PLIN.

nije evidentirano

nije evidentirano

engleski

Feasibility study of LPG sector development in Croatia for the period 1997-2007 - 1st group of scenarios

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Energetski institut "Hrvoje Požar"

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Elektrotehnika