Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Istaknute hrvatske i bugarske intelektualke u znanosti i umjetnosti, Zbornik radova s međunarodnoga znanstvenog hrvatsko-bugarskog skupa održanog u Zagrebu 28. i 29. rujna 2009. (CROSBI ID 8698)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije

Istaknute hrvatske i bugarske intelektualke u znanosti i umjetnosti, Zbornik radova s međunarodnoga znanstvenog hrvatsko-bugarskog skupa održanog u Zagrebu 28. i 29. rujna 2009. / Mihanović Salopek, Hrvojka (ur.) Zagreb: Zavod za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe HAZU, 2011

Podaci o odgovornosti

Mihanović Salopek, Hrvojka

hrvatski

Istaknute hrvatske i bugarske intelektualke u znanosti i umjetnosti, Zbornik radova s međunarodnoga znanstvenog hrvatsko-bugarskog skupa održanog u Zagrebu 28. i 29. rujna 2009.

Zbornik radova s međunarodnoga znanstvenog hrvatsko-bugarskog skupa održanog u Zagrebu 28. i 29. rujna 2009. na temu hrvatskih i bugarskih intelektualki u znanosti i umjetnosti.

hrvatsko-bugarske veze; žene

nije evidentirano

engleski

Prominent Croatian and Bulgarian Women Intellectuals in Science and Arts

nije evidentirano

Croatian-Bulgarian Contacts; Women

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Zavod za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe HAZU

2011.

978-953-154-985-1

200

objavljeno

Povezanost rada

Filologija