Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ocjena ponuda na natječaj za davanje koncesije za plinifikaciju Županije istarske (CROSBI ID 751496)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Vajić, Ivo i suradnici Ocjena ponuda na natječaj za davanje koncesije za plinifikaciju Županije istarske // Županija istarska, Pula. 1999.

Podaci o odgovornosti

Vajić, Ivo i suradnici

hrvatski

Ocjena ponuda na natječaj za davanje koncesije za plinifikaciju Županije istarske

Na temelju zaključaka sa sastanka održanog u Puli 21. prosinca 1998. godine, gdje je izvršeno javno otvaranje ponuda za davanje koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti opskrbe plinom te nabavu opreme i ustupanje radova i usluga na projektiranju i izgradnji objekata postrojenja i sustava distribucije plina, Istarska županija nam je uz dopis od 28. prosinca 1998. godine (ur. broj: 2163/1-02-98-24) dostavila četiri ponude (Montmontaža d.d., Zagreb, Camuzzi-Gazometri S.p.A., Milano, Italija, ACEGAS S.p.A., Trst, Italija i Preussag Wasser & Rohrtechnik, Hannover, SR Njemačka), kako bismo izvršili njihovu analizu te u skladu s dobivenim nalazima dali ocjenu o ponudama. Na temelju prve izvršene analize ponuda gore navedenih natjecatelja, pripremljeno je stručno mišljenje (18.01.1999.) u kojem je istaknuto da kod svih ponuda nedostaju određeni elementi koje je potrebno zatražiti od natjecatelja. Na temelju pismenih odgovora i dodatnih informacija dobivenih od natjecatelja na prezentaciji njihovih ponuda u Puli 21. siječnja 1999. godine pripremljena je ova ocjena o ponudama. Cilj ove ocjene je da se u skladu s kodeksom, te etičkim i stručnim standardima, zaštiti interese Istarske županije, odnosno da se na jednostavan i argumentiran način predoči prednosti i nedostatke koji proizlaze iz ponuda natjecatelja, kako bi se mogla lakše donijeti konačna odluka o izboru najpovoljnijeg natjecatelja.

plinifikacija; koncesija; BOT model; lokalna plinovodna mreža

nije evidentirano

engleski

Evaluation of bids for competition for awarding concession for gasification of Istrian County

nije evidentirano

gasification; concession; BOT model; local pipeline network

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Županija istarska, Pula

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija