Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izrada nastavnih programa prema pristupu temeljenom na ishodima učenja: priručnik za sveučilišne nastavnike (CROSBI ID 744799)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Kovač, Vesna ; Kolić - Vehovec, Svjetlana Izrada nastavnih programa prema pristupu temeljenom na ishodima učenja: priručnik za sveučilišne nastavnike. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, 2008. 48..

Podaci o odgovornosti

Kovač, Vesna ; Kolić - Vehovec, Svjetlana

hrvatski

Izrada nastavnih programa prema pristupu temeljenom na ishodima učenja: priručnik za sveučilišne nastavnike

Ovaj priručnik izrađen je kao popratni materijal u provedbi programa Izrada nastavnih programa prema pristupu temeljenom na ishodima učenja, a u kontekstu Akcijskoga plana za uvođenje ishoda učenja zacrtanog u Strategiji Sveučilišta u Rijeci (2007–2013). Svrha je ovoga akcijskog plana osposobiti sveučilišne nastavnike za adekvatno koncipiranje i revidiranje izvedbenih nastavnih programa u cilju provođenja aktualne reforme visokog obrazovanja. U priručniku se mogu iščitati pristupi racionalnijem planiranju nastavnih i ispitnih postupaka u skladu s definiranim ishodima učenja studenata. Namijenjen je svim nastavnicima na Sveučilištu.

ishodi učenja; visokoškolska nastava; planiranje i programiranje nastave

nije evidentirano

engleski

Course design according to the learning outcomes approach

nije evidentirano

learning outcomes; higher education teaching; course design

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Rijeka: Sveučilište u Rijeci

48

2008.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-96970-4-2

Povezanost rada

Pedagogija

Poveznice